nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPM, KPT main peranan dedah awal literasi kewangan

1 OKT : Perdana Menteri akan berbincang dengan Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) dalam memainkan peranan untuk memberikan pendedahan awal mengenai literasi kewangan kepada pelajar dan mahasiswa dari peringkat awal.

Dalm hal ini, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, langkah itu diyakini akan memberi pencerahan mengenai amalan menabung dan pelaburan saham.

Katanya lagi, ia sekali gus boleh diperluaskan di peringkat institusi pendidikan dan pendidikan tinggi.

“Mungkin guru-guru terpilih boleh diberikan latihan supaya pencerahan ini turun ke bawah. Guru-guru atau tenaga pengajar boleh diberi tanggungjawab untuk memberi kesedaran tambahan kepada pelajar.

“Saya juga menyeru anak Pulau Pinang, pihak sekolah, guru dan masyarakat agar memanfaatkan sepenuhnya kehadiran Minggu Saham Amanah Malaysia (MSAM) 2023,” kata Anwar yang juga Menteri Kewangan dalam ucapan perasmian MSAM 2023 di Kepala Batas, Pulau Pinang hari ini.

Tema MSAM tahun ini, ‘Bijak Melabur, Santai Berhibur’, mencerminkan usaha berterusan Permodalan Nasional Bhd (PNB) untuk meningkatkan kesedaran mengenai literasi kewangan dengan pendekatan yang menarik.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.