nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM tegur penganjur, tetamu program ‘disidai’ 1 jam

2 OKT : Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim menegur jurang waktu yang terlalu lama ditetapkan penganjur untuk hadirin menanti ketibaan tetamu jemputan pada program rasmi tertentu.

Menurutnya, tempoh tetamu terpaksa menanti sehingga satu jam itu hanya akan mengurangkan produktiviti negara.

“Saya tengok dalam jadual, ketibaan PM (Perdana Menteri) jam 1 petang, ketibaan jemputan pula jam 12 tengah hari, pasai apa awal sangat? Satu jam ni mereka nak buat apa, naya tu.

“Jadi saya minta semua jabatan kerajaan kalau urusan program ini, tukarlah sedikit. Jika ketibaan PM jam 1 petang, buatlah ketibaan jemputan 12.40 (tengah hari) pun bolehlah,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap dalam Majlis Ramah Mesra Madani bersama YAB Perdana Menteri di Dewan Cancelor Universiti Teknologi Petronas (UTP) dekat Seri Iskandar di Parit pada Ahad.

Menurutnya, tempoh masa antara kehadiran hadirin yang ditetapkan dalam tempoh 10 ke 15 minit lebih awal sudah memadai.

“Ini mesti dijadikan arahan. Kalau 10 ke 15 minit sebelum itu, tak mengapalah kerana nak atur tempat duduk dan sebagainya.

“Tidak perlu tetamu diminta hadir terlalu awal dan tunggu lama, ini akan membazir waktu dan mengurangkan produktiviti,” katanya yang disambut tepukan gemuruh lebih 2,000 tetamu yang hadir.

Pada majlis berkenaan, Ahli Parlimen Tambun itu menyampaikan bantuan peserta e-Kasih kepada lima peserta dan bantuan kotak makanan ‘Kotak Rezeki Ummat’ daripada Myfundaction.

Turut disampaikan surat kelulusan projek Masjid Ar-Rahmaniah di Tronoh.

*Foto : Facebook Anwar Ibrahim

Get real time updates directly on you device, subscribe now.