nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MARii, FCV meterai MoU bantu PKS

11 JUN: Memorandum Persefahaman (MoU) yang ditandatangani antara Institut Automotif, Robotik dan IoT Malaysia (MARii) dan Ficus Venture Capital (FVC) berupaya mengembangkan peluang pendanaan untuk syarikat permulaan serta perusahaan kecil dan sederhana (PKS) di negara ini.

Memetik laporan Malaysia Gazette, inisiatif itu menyaksikan kedua-dua pihak bekerjasama erat dalam pengembangan Rangkaian Usaha Pembiayaan untuk perniagaan yang berkaitan dengan teknologi dan mewujudkan akses pasaran yang lebih besar untuk syarikat teknologi tempatan.

Menurut Ketua Eksekutif MARii, Datuk Madani Sahari, kerjasama itu juga menyediakan kepemimpinan pemikiran dan panduan untuk PKS serta pengembangan teknologi dan pembiayaan pengkomersialan harta intelek .

Beliau berkata, kedudukan MARii untuk pengembangan kemampuan perniagaan adalah meletakkan mereka pada kedudukan yang kukuh sehingga mereka dapat bersinar apabila tiba waktunya untuk meningkatkan dana.

“Namun di saat persaingan untuk mendapatkan dana semakin sengit dari hari ke hari, MoU ini melengkapkan ekosistem kami untuk kerangka pengembangan perniagaan yang komprehensif.

“Ini melengkapi program pengembangan kapasiti sebagai senjata MARii dengan meningkatkan akses bagi perniagaan untuk mengumpulkan dana dalam usaha memastikan skalabiliti,” katanya.

Sementara itu, Rakan Urusan Ficus Venture Capital, Baiza Bain berkata, menerusi MoU itu, kedua-dua pihak akan mengenal pasti syarikat teknologi yang berpotensi untuk dipertimbangkan bagi pembiayaan modal teroka sama ada secara langsung oleh pihaknya atau oleh rakan pembiayaan lain.

Beliau memberitahu, komitmen awal sebanyak RM30 juta telah dijamin untuk inisiatif itu daripada pelbagai pelabur.

“Kerjasama dengan MARii sangat penting bagi kami kerana selain mendapatkan rakan kongsi untuk pembiayaan modal teroka tetapi juga rakan kongsi organisasi yang sangat berwibawa yang memiliki pengetahuan mutakhir dalam bidang teknologi,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.