nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Harga maksimum pelitup muka 70 sen

27 OKT: Harga maksimum pelitup muka diturunkan lagi kepada 70 sen seunit di peringkat runcit bermula 1 November ini.

Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Datuk Seri Alexander Nanta Linggi berkata, di peringkat borong, harga maksimum pelitup muka tiga lapis (pembedahan/perubatan) akan diturunkan daripada RM0.95 kepada RM0.65 seunit.

“Harga maksimum runcit pula diturunkan daripada RM1.00 kepada RM0.70 seunit,” katanya dalam kenyataan media hari ini.

Menurut beliau, penurunan harga itu mengambil kira keperluan rakyat untuk terus mengamalkan norma baharu dalam penggunaan pelitup muka secara berterusan bagi membendung wabak Covid-19.

Katanya, pada masa sama, KPDNHEP juga membuat kajian semula harga pelitup muka membabitkan pengeluar tempatan dan juga pengimport.

“KPDNHEP sentiasa melakukan pemantauan berterusan bagi memastikan bekalan pelitup muka mencukupi dan pematuhan harga maksimum ditetapkan di kalangan pekedai termasuk atas talian,” katanya melalui kenyataan media hari ini.

Sebelum ini, harga maksimum yang diwartakan sejak 15 Ogos 2020 bagi pelitup muka jenis ( 3 ply (pembedahan/perubatan) pada harga borong RM0.95 seunit dan harga runcit RM1 seunit.

Alexander berkata, hasil pemeriksaan pihaknya mendapati pematuhan amat memuaskan di mana hampir semua peniaga menjual pada paras harga maksimum RM1 seunit atau lebih rendah dari itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.