nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Fitch semak penarafan sebab COVID-19, politik

4 DIS: Semakan semula penarafan ke atas Malaysia oleh Fitch Ratings adalah disebabkan terutamanya impak negatif daripada COVID-19 ke atas kedudukan fiskal negara dan situasi politik tempatan ketika ini.

Menteri Kewangan Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz melahirkan rasa kecewa kerajaan dengan penarafan tersebut terutamanya ketika tempoh luar biasa ketika ini memandangkan penularan pandemik itu masih belum reda.

Katanya, apatah lagi Malaysia telah pun mula melihat petanda pemulihan ekonomi hasil daripada pelbagai pakej rangsangan yang dilaksanakan kerajaan sejak Mac 2020.

“Dengan menumpukan semata-mata kepada kedudukan fiskal dan situasi politik, keputusan Fitch itu tidak memberi keadilan dan penghargaan yang sewajarnya kepada usaha-usaha tindak balas krisis kita dan asas ekonomi kukuh kita,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Fitch hari ini mengumumkan penurunan penarafan ke atas Malaysia daripada ‘A-’ kepada ‘BBB+’, dengan prospek bertambah baik daripada negatif kepada stabil.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.