nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan tidak akan tergesa-gesa umum kenaikan tarif letrik

26 SEPT: Kerajaan akan melakukan kajian secara mendalam sebelum membuat sebarang keputusan mengenai semakan tarif elektrik supaya tidak membebankan rakyat yang sedang berdepan cabaran hidup berikutan penularan COVID-19 ketika ini.

Itulah jaminan diberikan oleh Menteri Tenaga dan Sumber Asli, Datuk Seri Takiyuddin Hassan yang memaklumkan, kerajaan mungkin akan mempertingkatkan kuota yang perlu bagi meningkatkan mutu perkhidmatan, ianya tidak menyebabkan kenaikan tarif elektrik.

“Pertama sekali, tenaga mencukupi dan keduanya, kadar pembayaran yang perlu dibuat ini berkaitan tarif eletrik tidak membebankan rakyat, ini dasar Kerajaan Prihatin.

“Oleh sebab itu, kita akan cuba sebaik mungkin dalam rangka kita mempertingkatkan kuota untuk beri perkhidmatan bermutu dan ianya tidak melibatkan peningkatan tarif.

TAKIYUDDIN

“Saya sedang cuba sekurang-kurangnya dalam masa ini supaya tidak membebankan rakyat dan saya memberi jaminan tarif elektrik akan dikaji dengan teliti sebelum ada apa-apa semakan,” katanya.

Beliau berkata sebagai sebuah badan korporat dan syarikat berkaitan kerajaan (GLC), soal perniagaan merupakan teras utama Tenaga Nasional Berhad (TNB).

Namun TNB perlu mencari jalan untuk mengimbangi antara perkhidmatan dan perniagaan walaupun TNB mempunyai hak untuk membuat semakan dalam tempoh tempoh tertentu.

Mengulas mengenai Rancangan Malaysia ke-12 (RMK-12), kementeriannya juga turut menyediakan pelan jangka panjang dan pendek.

Antaranya memastikan bekalan tenaga negara mencukupi termasuk sumber tenaga boleh diperbaharui.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.